Diktatorski kutak
TOTALITARNI ANARHIZAM
Otajstvo totalitarizma
  • Otajstvo totalitarizma i anarhija trojstva
    Duhovno-partijski bilten
Blog
nedjelja, prosinac 31, 2006

31.12.2006 3:27:18 | Neregistrirani korisnik []

dečko, sad ti najozbiljnije govorim, imaš da makneš ovaj spot do 20:00, 31.12. 2006. ako ne . bolje ne pitaj šta slijedi. SHB Zagreb. pa ti probaj saznat....

31.12.2006 3:24:24 | Neregistrirani korisnik []

a ja ču te osobno ubit i posrat ti se u usta komunjaro prokleta, tu sam moja stranica je elconstido.blog

31.12.2006 3:23:05 | Neregistrirani korisnik []

zbilja ču ti majku jebat, ili imaš 11 godina ili si psihički bolestan ako se tako zajebavaš sa kristom

31.12.2006 3:21:44 | Neregistrirani korisnik []

daj mi ime i najebaču ti se majke komunističke radi ovog spota kunem ti se životom

31.12.2006 3:20:56 | Neregistrirani korisnik []

daj mi ime???

Jutros sam dobio ove prijeteće poruke u komentarima na jedan od postova. Radi o komičnom video postu koji je skinut sa You Tubea, vidjeli su ga milijuni gledatelja, a prikazuje Isusa kako pjeva "I Will Survive" da bi na kraju stradao u naletu autobusa dok neoprezno prelazi cestu. Obavještavam one sa slabijom inteligencijom da ja nisam niti redatelj, niti glumac u spomenutom spotu.

Mladić se poziva na nešto što se zove SHB Zagreb. Isprva sam pomislio da se radi o popularnim zagrebačkim skinheadsima. Stvarno ne znam odakle mi takva ideja, možda zbog fašističkih metoda kojima mi prijeti mladi nasilnik koji u slobodno vrijeme, očigledno, "ubija komunjare i sere im se u usta", ali surfajući po internetu saznao sam da nije riječ o skinsima, već o Stranci hrvatskih branitelja. U svom programu predstavljaju se kao "stranka građana RH, entuzijasta i racionalnih optimista". Entuzijazam pršti iz svake riječi koju mi je mladić uputio, racionalizam u njegovim riječima, unatoč mom velikom optimizmu, nažalost nisam uspio naći. Mladiću nije jasno, imam li 11 godina ili sam psihički bolestan. Jedanaest godina nemam, da li sam psihički bolestan ne znam, na to odgovor može dati samo struka. Pod struka mislim na psihijatre, a dužnost svakog psihijatra, koji primi pacijenta uzrujanog ironičnim video spotom, je da istog uputi na liječenje u najbližu ustanovu.

Stranka hrvatskih branitelja u svom ustrojstvu ima Sud časti. Imam blagi osjećaj da sam povrijedio svete statute tog uzvišenog suda. Priznajem kriv sam. Pošto sam nadaleko poznat kao ljubitelj dobre sprdačine volio bih izaći pred taj strašni sud. Zatvorite oči i zajedno zamislimo sljedeću situaciju. Skrušeno sjedim na optuženičkoj klupi. Suđenje je kratko jer su dokazi protiv mene. Sudac koji donosi smrtnu presudu zbog blasfemije je Domagoj Margetić (osoba koja je ujedno i predsjednik stranke). Domagoj određuje da će me se ritualno smaknuti sljedeće jutro tako što će mi dželat entuzijastički odrubit glavu i zatim mi se optimistično posrati u usta. Ja kao čovjek koji uživa u dobroj sprdačini sretan umirem od smijeha. Ubili ste me drugovi branitelji časti. Ugušio sam se u vlastitoj slini od urnebesnog smijeha kojem ste me izložili svojom glupošću.

Naravno da nisam umro, za one sa slabijom inteligencijom – to je bila hipotetska situacija. Nego, reci mi druže, ima li kakav sud za one koji, kao ti na primjer, masakriraju sveti hrvatski pravopis? Predlažem da se za takve mrzitelje hrvatskog jezika uvede ovakva kazna – obavezno pohađanje večernje škole kako bi se naučila neka osnovna pravopisna pravila.

Što se Isusa tiče, njega cijenim isto onoliko kao što cijenim Che Guevaru, Spartaka, Ghandija i svakog tragičnog revolucionara svjetske povijesti. Što znači, cijenim ga prvenstveno i jedino kao velikog čovjeka, a to je nešto što ti nikad nećeš moći razlučiti u svom fundamentalnom, entuzijazmom skučenom mozgu. Kad bi se danas, kojim slučajem, našao dokaz da Isus nije bio Sin Božji, ti bi bio prvi koji bi varalici, u boljoj varijanti, okrenu leđa, a u goroj varijanti ti bi vjerojatno skinuo glavu jadniku i posrao mu se u usta. Vidiš, to je razlika između mene i tebe, između racionalnog i entuzijastičkog, između Boga i čovjeka. Moja ljubav prema čovjeku, prema Isusu Kristu je čvrsta i nepokolebljiva. To je ljubav čovjeka prema čovjeku. Tvoj jadni mozak nije u stanju postaviti granicu između ljudi i apstraktnih pojmova u koje se kuneš i za koje si spreman ubijati i srati u usta. Ti apstraktni pojmovi su obično Bog, nacija, domovina, Janko Bobetko ili nešto stoto sa čim ti napune tvoju veliku glavu u koju stane beskonačna količina gluposti.

P.S. Sretan Božić i sve najbolje u Novoj godini (ova je loše završila, Saddam i Niyazov) svim drugaricama i drugovima diljem svijeta, želi Vaš diktator Mokowski.
mokowski @ 16:48 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare