Diktatorski kutak
TOTALITARNI ANARHIZAM
Otajstvo totalitarizma
  • Otajstvo totalitarizma i anarhija trojstva
    Duhovno-partijski bilten
Blog
četvrtak, srpanj 13, 2006

    Crveni tepih. Vesele toalete i strogi smokinzi. Grandiozan bal. Kristalna dvorana ili neka slična palača. Izravan TV prijenos. Narajcani ste, želite još? Glamurozni izlasci iz skupocjenih limuzina. Ugojene jet-seterice u uskim haljinama. Nove frizure i visoke štikle. Spolovila su vam vlažna i tvrda, vi jednostavno tražite još! Zvijezde s estrade. Hihotave voditeljice. Porno pjevačice. Sve prave jebačice. Spremni ste da vam penetriraju u anus!? Nogometaši i manekenke. Političari i tajkuni. Sponzori i sponzoruše. Kurve i sveci. Ne odbijate grupnjak i visoko zadižete guzu, a oni nastavljaju. Dižu pločice s brojevima, voditeljica viče: “Prvi put, drugi put, treći put! Prodano gospodi za stolom šest!”. Gospoda se dižu, mašu, pljeska cijela zlatom optočena dvorana. Skijaško odijelo debeloguze skijašice prodano je po rekordnoj cijeni. Shvaćate da su tu radi o nečemu plemenitom, iako vas boli rektum stišćete krunicu jače, spremni ste podnijeti bol. Poludjela od sreće naša simpatična voditeljica opet urla: “Prvi put, drugi put, treći put! Prodano gospođi za stolom broj četrnaest!”. Gaće saborskog zastupnika, koje je dotični nosio kad je u dalekom Japanu nalemao nekog bilmeza, postigle su astronomsku cijenu. Naguženi, klečite na sve četiri – urlate od zadovoljstva – i gledate prema ekranu.

Pauza. Reklame.

     Na binu izlazi nacionalni estradni heroj - umjetnih zuba, masne kovrčave kose, noseći crnu majicu i križ oko vrata – prvi taktovi vas vračaju u djetinjstvo. Ploveći na valovima pastirskog hard-rock melosa, vračate se daleko, daleko, tamo negdje iza devet sela i devet gora, daleko, tamo gdje su vuci, vile i hajduci. Pogled vam se magli, davno je to bilo kada ste zadnji put posjetili svoje rodno mjesto. Stojite na raskrižju, ne znate kuda. Pjevač vas vrača na pravi put. Po prašnjavom putu ti uz rijeku kreni, nemoj ići lijevo tu ne ide nitko svi se zvijeri paze, nego ajde desno do velike stijene…Veliki video-zid iza herojskih pleća preplavljen je slikama hendikepirane djece. Plove invalidi ekranom, baš kao i mrtva tijela Savom u vrijeme nekog koncerta za hrvatsku emigraciju u nekom opskurnom zavičajnom klubu  daleke Australije. Uživate, leševi vezanih ruku ili djeca oduzetih nogu, sasvim svejedno – Ustaša je fenomenalan.

Vračate se, flashback je gotov.

      Vrijeme je da se nastavi dražba. Seksi voditeljica je promijenila styling. Umjesto decentne Versaceove haljine, sada je na njoj neobuzdana, prozirnom čipkom obrubljena varijanta, koju su u svom laboratoriju iskemijali Dolce & Gabana. Vas to dodatno uzbuđuje, nije vam dosta kita u guzici, već spremno hvatate svoj nabrekli organ i u luđačkom zanosu počinjete ljuštiti maloga. Evo je opet: “Prvi put, drugi put, treći put! Prodano stolu broj osamnaest!”. Slomljeni reket umirovljenog teniskog asa postiže vrtoglavu cijenu. Seksualni klimaks je na vrhuncu, neartikulirano urlate: “Dajte mi još nešto jako za kraj, boli me dupe i kurac, ali uživam u ovoj perverziji!”. Na ekranu je objavljen broj telefona na koji možete dati svoje skromne priloge, pet kuna po pozivu. Četveronoške jurite prema mobilnom uređaju i mahnito okrećete lijevom rukom – desnica i dalje ljušti monstruma – zadovoljstvo je trostruko. Kita u guzici, Miško – kako mu tepate - u desnici, a mobitel u ljevici. Slijedi grupno svršavanje.

     Sami ste u mraku svoje dnevne sobe, mahnito urlate. Drelje se svi nazočni u Kristalnoj dvorani. Orgazam je stostruko jači jer znate da ste sudjelovali u humanitarnoj akciji. Postali ste dio spektakla, niste samo pasivni seksualni objekt kojem je “krema” društva  po stoti put zabila kitu u guzicu. Dobili ste priliku da učestvujete u perverznoj jebačini i iživljavanju nad nemoćnim članovima društva, iskoristili ste bolesne i hendikepirane, učinili ste to u suradnji sa svim uzvanicima Super-ultra-gala- dobrotvorne večere. Grupno ste svršili, urlajući u seksualno moralnom deliriju.  

Spavate...

     Ništa vam ne remeti anđeoski san. S palcem u ustima slinite dok sanjate. Zadovoljni ste samim sobom, vi ste učinili ono što ste mogli, zdušno ste navijali i okretali brojeve na mobitelu. Malko vas boli dupe, ali ne zbog brige što živite u zemlji kojoj socijalnu politiku vode mutni tipovi, koji na nesreći najslabijih članova društva sami sebi zidaju spomenike. Jebe se vas što unesrećeni ostaju unesrećeni. Oni se ionako više nigdje ne spominju, što znači, ne postoje. Ostaju samo mecene i njihova imena, zlatnim slovima upisana u društvene kronike kakvog jet-set magazina koji ćete - kad se dobro naspavate - halapljivo listati sljedeće jutro. Laku noć.

mokowski @ 14:33 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare