Diktatorski kutak
TOTALITARNI ANARHIZAM
Otajstvo totalitarizma
  • Otajstvo totalitarizma i anarhija trojstva
    Duhovno-partijski bilten
Blog
utorak, prosinac 14, 2010

Imam deset godina, dijete sam i zovu me Krle. Stanovnik sam zagrebačkog asfalta, crne periferije i vaših noćnih mora. Danas sam znanstvenom metodom ustvrdio da mačka nema devet, već samo jedan ili eventualno dva života. Naime, moj frend Boris, moja simpatija Mirela i ja vezali smo maci omču oko vrata i objesili je za trešnjino drvo. Mačka se izvijala, koprcala i izbačenih kandži grebala po zraku, ali je odbijala da crkne. Cviljela je i Mirela, plačući je zapomagala: „Nemojte molim vas“. Boris, koji je moj mentor, prijatelj i uzor, dodao mi je srebrni pikavac i rekao: „Mali, vrijeme je da skineš junf. Primi mačku za vrat i otvori joj crijeva“. Mačja krv je crvena, gotovo ljudska.

Imam dvanaest godina, klinac sam i zovu me Krle. Danas sam prvi put pao razred. Mirela, moja tiha patnja, prošla je s odličnim. Kad sam došao doma stari mi je slomio kosti (ovaj put je, valjda, imao valjan razlog) i zatim otišao uplatiti listić u kladionicu i popiti pivu. Stara je jecala i nije ništa rekla. Prezirem i nju i njega, volio bih da su oboje mrtvi. Pogotovo stara, stari mi bar batinama pruža pažnju, stara kurva ni to. Otišao sam na klupice, tu su me čekali Mirela i Boris, krv mi se još uvijek slijevala niz gubec. Kad me  Mirela vidjela počela je plakati, pokušao sam je utješiti govoreći da me ništa ne boli i da će brzo proći, lagao sam. Boris, koji je moj mentor, prijatelj i uzor dodao mi je bocu vatrene vode i rekao: „Mali, vrijeme je da skineš junf. Primi bocu za vrat i razdjeviči si jetru“. Moja krv je crvena, gotovo ljudska.

Imam četrnaest godina, pubertetlija sam i zovu me Krle. Danas je bio divljački tulum kod Borisa. Došla je cijela ekipa s kvarta. Alkohol, droga i pičke - dobitna kombinacija. „Ako danas nešto ne pojebem onda ću zavijek ostati junfer“, promrmljao sam sebi u bradu. U tri iza ponoći već je cijela škvadra bila urokana do jaja. Moja nesuđena ljubav Mirela već je dvaput povraćala i onesvijestila se na jaknama u spavaćoj sobi Borisovih roditelja. Fiksirao sam odlučnim pogledom smeđa vrata spavaće sobe i skupljao hrabrost povlačeći djevičanski bijelu lajnu kokaina. Međutim, Boris je, zlokobno se cereći, ušao prvi. „Koja prljava alkoholičarska kurva“, pomislio sam dok sam eksao gemišt. „Zaljubio si se u najobičniju drolju, baš si idiot“, tepao sam sebi. Nakon deset minuta izašao je Boris, motirao mi je klimajući glavom u pravcu sobe, mrdao je kukovima naprijed nazad simulirajući seks. „Pička deflorirana“, referirao je slavodobitno. Ušao sam u polutamnu sobu, vonjalo je na krv i strah, Mirela je plakala. „Nemoj molim te“, preklinjala me. Pokušao sam je utješiti govoreći kako ništa neće boljeti i da će brzo proći, lagao sam. Boris, koji je moj mentor, prijatelj i uzor, dao mi je high five i rekao: „Mali vrijeme je da skineš junf. Primi kučku za vrat i jebi je“. Mirelina krv je crvena, gotovo ljudska.

Imam šesnaest godina, adolescent sam i zovu me Krle.  Danas sam, zbog navodnog silovanja, potpuno rehabilitiran, izašao iz popravnog doma. Moram vam se pohvaliti da sam se u protekle dvije godine promijenio na bolje. Naučio sam kako kanalizirati svoj bijes. Kako mi je to uspjelo pitate se? Svojoj izgubljenosti i nepripadanju dodao sam političku dimenziju. Obrijao sam glavu na nulericu, stavio na sebe spitku i bijelim žnirancima vezao crne marte. Više nisam obični balavac koji se bezrazložno iživljava nad drugima, danas imam razloge. O da, imam hrpetinu razloga. Srbi, Kinezi, Židovi, crnčuge, komunjare, pederčine... You name it, i hate it. Objekt moje mržnje su postali svi oni koji su odgovorni za moralnu eroziju hrvatskog društva. Prije nisam stvari postavljao ovako zrelo i desilo bi se da nevini stradaju zbog mog ponašanja. To mi se više ne može dogoditi, nema više nevinih žrtava moje neupućenosti. Danas ispravljam krivu Drinu, navečer se nalazim sa Borisom i idemo šorati protuhrvatske elemente...

Jednog smo izdvojili iz grupe, ostali su se razbježali kao zadnje pičke. Boris ga obrađuje bokserom, a ja strpljivo čekam svoj red. Nekoliko starijih ljudi gleda naš ples smrti, ali se prave da ne vide. Dugokosa pederčina se guši u ljepljivoj krvi i guta vlastite zube. „Nemojte molim vas“, izgovaraju njegove oči pune straha i bola. Peder pogledom traži milost, ali na krivoj adresi. Mogao sam mu reći kako ništa neće boljeti i da će brzo proći, ali to bi već bio vrhunski cinizam. Boris, koji je moj mentor, prijatelj i uzor, dodaje mi bokser i kaže: „Mali, vrijeme je da skineš junf. Primi pedera za vrat i prebij ga nasmrt“. Pederska krv je crvena, gotovo ljudska.

Imam osamnaest godina, formirana  sam ličnost i zovu me Krle. Danas sam, zbog navodnog ubojstva, potpuno rehabilitiran po drugi put izašao iz popravnog doma. Stanovnik sam zagrebačkog asfalta, crne periferije i vaše stvarnosti...

mokowski @ 10:37 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare