Diktatorski kutak
TOTALITARNI ANARHIZAM
Otajstvo totalitarizma
  • Otajstvo totalitarizma i anarhija trojstva
    Duhovno-partijski bilten
Blog
nedjelja, listopad 29, 2006

Jučer sam na mrtvo ime namlatio svoju ženu i dva sina. Znam, sad će se naći dežurni moralisti koji uvijek unaprijed osuđuju obiteljsko nasilje. Bez ikakvih saznanja o motivima zbog kojih dolazi do takvog nazovi nasilja. Molim vas da pročitate tekst do kraja i tek onda izvlačite pouke. Ako ne uspijete naći opravdanje za moje postupke onda ste muškarac (ukoliko se slabića koji ne mlati žene može zvati muškarcem) koji ima problema u vlastitom domu, a ne želite to priznat, ili ste žena, zla feministkinja ( ukoliko se nabrijanu feministkinju može nazvati ženom) koja perverzno uživa u moralnom raspadu, ne samo vlastite familije, već cjelokupnog društva kao takvog.


Proklete feministkinje


Uvidio sam da je moje trošenje u svrhu revolucije i konačnog prevrata dovelo do slabijeg stiska i opuštanja unutar moje vlastite obitelji. Kako bih ponovo uspostavio ravnotežu unutar svoja četiri zida zasukao sam rukave i krenuo u akciju. Prvo sam namazao zid dnevne sobe facom mog starijeg sina. Mali krade pikule i vara kad igra skrivača sa ostalom djecom ispred zgrade. Mislim, na takav način sramotit mene i familiju, stvarno je nedopustivo i onda kad se radi o desetogodišnjaku, pogotovo kad se radi o desetogodišnjaku. Ja kao otac familije, vrhovnik, pater familias, moram se crvenit pred susjedima zbog ovakvog ponašanja najstarijeg izdanka sjemena mog – sramota. Još kad uzmemo u obzir moju zdravu ambiciju da postanem bolesni diktator, onda ponašanje malog majmuna dobiva dimenziju više. Diktator koji treba biti moralna vertikala ovog posrnulog društva odgaja sina kao lopova i varalicu. Neće ići, ne u mojoj kući.

Onda je na red došla mlađa baraba. Opalio sam mu osamnaest zidarskih šljagi i izbio četiri zuba. Neka, neka vidi kako u životu prolaze oni koji kockaju. Jebem mu Dinamo i onog propaliteta Kužea i sve novine koje svakodnevno izvještavaju o lošim navikama spomenutog gospodina. Naime, mali delikvent uhvaćen je kako vara dok je tapkao za sličice nogometaša. Skužili su ga prijatelji da kad treba dlanom lupiti po sličicama kako bi ih okrenuo umjesto da mu dlanovi i prsti budu ispruženi on gura mali prst ispod prstenjaka i njime okreće sličice. Tužili ga oni svojim roditeljima, a roditelji došli meni na vrata. Sva sreća što im je otvorila moja žena. Ja sam u tom trenutku rješavao tekuće probleme u lokalnoj birtiju. Da sam bio doma kad su  doveli malog - likvidirao bi ga. Sramota kojoj me izložio nekako je manja kad nisam osobno morao odgovarat susjedima za njegove postupke. Ovako nisam bio toliko uzrujan, jer je izostala direktna konfrontacija sa nezadovoljnim narodom. Još me mali mangup smekšao kad mi je rekao da je htio drpit samo zato što je igrao za vrlo rijetku i vrijednu sličicu Dine Drpića. On je moj mezimac, pa ga nisam jako namlatio. Samo četiri zuba manje u glavi. To je stvarno ništa. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da su to mliječni zubi koji će ponovo narasti. Sunce tatino slatko. Znate, njega puno volim.

Kad sam vidio u kakvom mi je stanju obitelj, reagirao sam diktatorski i pronašao dežurnog krivca. Moja žena - Staljin da joj prosti grijehe njene – nametala se kao logičan izbor. «Kakvu si mi to bandu izrodila!», zvam šakom u bulju. «Djecu si mi upropastila!», tras koljenom između prepona. «Sve si ti kriva», sprang laktom u sisu. «Misliš da ne vidim kako čitaš Gloriju i Arenu umjesto partijske literature», pljas otvorenim  dlanom u uho. «Počela si zapuštat svoje kućanske obaveze i počela radit na svom vanjskom izgledu! Šminkaš se i dotjeruješ! Za koga bludnice buržujska!?», bump nogom u gluteuse. Još sam je pogodio peglom u frulu (nos), tek da je podsjetim koja je njena uloga u obitelji.

Takav sam vam ja, duša od čovjeka, samo nekad (nikad bez razloga) brzo planem, ali se još brže ohladim. Obećao sam im izlet u zoološki vrt, a svom mezimcu da ću ga vodit na Dinamovu tekmu. Onda sam nazvao hitnu i rekao sve kako je i bilo. Prije nego sam spustio slušalicu, još jednom sam opsovao oca skliskim stepenicama i mater onoj glupači koja nam čisti haustor.
... samo
čvrsta ruka i poštenje
mokowski @ 12:10 |Komentiraj | Komentari: 24 | Prikaži komentare