Diktatorski kutak
TOTALITARNI ANARHIZAM
Otajstvo totalitarizma
  • Otajstvo totalitarizma i anarhija trojstva
    Duhovno-partijski bilten
Blog
ponedjeljak, prosinac 11, 2006

Drugarice i drugovi!

Dosta je bilo zajebancije i šuplje priče. Od danas krećemo ozbiljno. Totalitarni anarhizam uskoro će postati legitimna i registrirana politička opcija za koju će se moći glasati na parlamentarnim izborima. Naime, ako u ovoj zemlji želite registrirati političku stranku potrebno vam je stotinu potpisa mentalno zdravih (nije uvjet) i radno sposobnih punoljetnih osoba. To neće biti ni najmanji problem jer je interes za članstvom veoma velik. Jedini problem na koji bismo mogli naići pri registraciji je ime stranke i politički ciljevi za koje se zalažemo. Da bismo se kamuflirali pred demokratskim tiranima registrirat ćemo se pod skraćenicom TAPIR – Totalitarni Anarhisti Permanentno Izazivaju Revoluciju. Tvrdolinijaši među nama nemaju razloga za zabrinutost, iz pokreta anarhističkih namjera postajemo stranka totalitarnih namjera koja i dalje teži ka diktaturi, jednoumlju, kultu ličnosti, ograničavanju svakog oblika slobode i ostalim blagodatima tiranije. Jedina razlika - između pokreta i stranke - je u tome što odustajemo od krvavog sukoba i oružanog ustanka, već put prema konačnoj pobjedi tražimo na parlamentarnim izborima.

Uskoro objavljujem manifest Totalitarnog anarhizma, plan i program stranke, jamstvenu karticu, pusta obećanja, šarene laže… Ilegalne štamparije počinju sa izradama članskih iskaznica, osnivam radikalnu Tapirsku mladež, štrajkam glađu… Činim apsolutno sve da bi stvar profunkcionirala.

P. S. Zbog tehničkih problema (alkoholiziranost tehničara) nisam u stanju danas objaviti svoje “novo ruho”. Kunem se dragim drugom Titom da će sve biti sređeno i na mjestu tokom sutrašnjeg dana.

P. P. S. Drugarice Kawai! Očekuj golotinju na ovom blogu 25.12. 

mokowski @ 23:12 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare