Diktatorski kutak
TOTALITARNI ANARHIZAM
Otajstvo totalitarizma
  • Otajstvo totalitarizma i anarhija trojstva
    Duhovno-partijski bilten
Blog
četvrtak, rujan 21, 2006

Hrvati su najstariji europski narod, imamo tradiciju 35 stoljeća. Katolici smo i vjerujemo da je Bog stvorio čovjeka, što znači da postojimo oduvijek. Hrvati su predziđe kršćanstva. Hrvati nisu divljaci kao neki Jugoslovaci, Čečenci, Indijci ili Indijanci ili kako li se sve nazivaju svi ti divljaci. Hrvati su od zlata. Hrvatski duh je duh svjetla koji može pokazati današnjem svijetu bolji put u budućnost. Mi Hrvati smo do samoubojstva kulturni prema svojim okupatorima. Povijest nam je tako slična životu Isusa Krista. Mi smo bili Europa i prije Europe. Hrvatski nacionalizam je najveći doseg slobode homo sapiensa na ovim prostorima. Svijet u Hrvatima vidi nadu. Sve propada, a Hrvatska se diže iz pepela kao feniks. Ako sve propadne bit će Hrvata, jer mi smo Božji narod. Imamo samo jednu misiju na zemlji, a to je ostvariti Kraljevstvo Božje na zemlji. Mi Hrvati smo uistinu genijalan narod.

Tako su govorili mnogi hrvatski državotvorni intelektualci od 1990. godine na ovamo. Poslušajmo sada što o Hrvatima misli drug  Mokowski.

Među Hrvatima ima blesana u jednakoj mjeri kao i kod drugih naroda. Hrvati su jadni, preplašeni i budalasti, baš kao i drugi narodi. Među Hrvatima ima fašista, možda malo više nego kod nekih drugih naroda. Hrvati nisu oduvijek katolici, izvorna religija naših predaka je poganska. Vjerovali su u Pana, šumske vile i ostale divljake. Kao što vidimo, Hrvati su divljaci u istoj mjeri u kojoj su divljaci i ostali narodi koji su imali svoja plemenska vjerovanja, sve dok im kršćanstvo nije nametnuto ognjem i mačem, baš kao i drugim narodima kojima su nasilno otvorene oči. Među Hrvatima, ne svima, bilo je suradnika nacističke Njemačke, imali smo i mi svoje kvislinge, baš kao i većina ostalih naroda. Među Hrvatima ima lopova, ubojica i šljama, baš kao i kod svih drugih naroda. Biti Hrvat ne znači ništa, tj. znači, u istoj mjeri kao što znači biti Srbin, Rom ili Bugarin. Hrvata ima i pedofila, ima i onih koji jebu koze, ima i onih s Edipovim kompleksom, ništa više i ništa manje nego kod ostalih naroda. Hrvatski katolički svećenici jebu – kako ste perverzni, ne mislim doslovno – u glavu sve nas, baš kao što to rade i svećenici svih ostalih religija u svim drugim zemljama. Vrli hrvatski muževi mlate svoje nesretne žene, baš kao i vrli muževi nekih drugih zemalja. Hrvati siluju po parkovima, drogiraju se po haustorima, kopaju po kontejnerima - sličnosti s drugim narodima nisu slučajne.

To nije istina! Hrvati su od zlata! Mi smo izabrani narod!  – grmi hrvatski državotvorni intelektualac. Dobro intelektualče, možda si u pravu, ali poslušajmo dalje.

Među Hrvatima ima gladnih, ima prosjaka, ima pokradenih, u jednakoj mjeri kao i kod ostalih naroda koji sigurno nisu od zlata. Među Hrvatima ima onih koji su željni moći, slave i dominacije nad drugima, ali premala smo zemlja, a i neprijatelja je ponestalo, pa se takvi okomljuju na najslabije članove našega društva. Među Hrvatima ima ogroman broj komunističkih ideologa konvertita koji su s promjenom režima postali državotvorni intelektualci, ima ih u jednakoj mjeri kao i u svim ostalim postkomunističkim zemljama. Među Hrvatima ima onih koji su nezakonito privatizirali poduzeća, otoke, živote, ma privatiziraju sve do čega mogu doći, a sve su stekli uz svesrdnu pomoć hrvatskog državotvornog intelektualca, baš kao i u ostalim postkomunističkim zemljama. Hrvati također muče životinje, vade im oči, lome noge, režu im glave, baš kao što to čine i npr. – neka se nitko ne naljuti – Srbi. Pravi Hrvati kamenuju one koji su drugačije seksualne orijentacije, jer pravi Hrvat je katolik - od kada je svijeta i vijeka - a katolički kurac zna gdje mu je mjesto. Među Hrvatima ima i heroja, a ne ratnih zločinaca, onih koji su u ime prave i jedine katoličke vjere, u ime jedine domovine: masakrirali, klali, mučili, silovali, kasapili, rezali, otkidali, likvidirali… Kako u zadnjem, tako i u svim ostalim ratovima u kojima smo učestvovali.

Biti samo i jedino Hrvat ne znači apsolutno ništa. Niti smo imalo bolji niti smo lošiji od ostalih naroda. Ponositi se hrvatstvom znači ponositi se nečim na što nisi mogao utjecati, a samo se budala ponosi onim na što nije imao utjecaj. Težak je put od Hrvata do čovjeka. Rijetki su oni koji će uspješno proći taj evolucijski proces i postati ljudi. Većina će ostati, samo Hrvati.  Ipak, nema ništa loše u tome ako ste Hrvat. Imajte na umu da uvijek može biti gore, možda postanete hrvatski državotvorni intelektualac.


mokowski @ 14:13 |Komentiraj | Komentari: 63 | Prikaži komentare